Cepet! Prices sing Rising rauh. Entuk diskon 50% sadurunge kasep!

Ngarep

Aplikasi

Babagan awake dheweHubungi Kita

Piranti Rewording | Alat Rewording AI Gratis

Ganti tembung teks kanthi cepet kanggo esai, email, lan liya-liyane nganggo alat rewording Cudekai.

Arep nulis ulang teks?

Coba alat nulis ulang sing paling dhuwur

Mode dhasar
Mode Maju

0/1000

.pdf, .doc , .docx

1 Biaya Kredit

Aplikasi Paling Trending

Detektor Konten Ai Gratis

Gunakake detektor konten AI gratis lan maju. Sing paling akurat miturut studi pihak katelu. Detektor teks AI gratis. Detektor ChatGPT gratis.

Penghapus Plagiarisme

Bakal mbusak plagiarisme saka konten sampeyan kanthi Garansi 100%. 100% gratis

Alat Parafrase Gratis

Iku bakal rampung rephrase / nulis ulang sentences Panjenengan. 100% gratis

Apa rewording?

Rewording yaiku proses medharake gagasan utawa pesen sing padha nggunakake tembung utawa frasa sing beda-beda lan tetep nduweni makna asli. Iki kalebu restrukturisasi ukara utawa ngganti kosakata kanggo menehi informasi kanthi cara sing luwih cetha, ringkes, utawa beda gaya. Rewording asring digunakake kanggo ngindhari plagiarisme, nyederhanakake basa sing rumit, utawa ngganti konten kanggo pamirsa sing beda.

Kolaborasi karo Alat Rewording Premier ing Industri

Alat rewording AI-powered Cudekai nyedhiyakake cara sing lancar kanggo nulis ulang esai, artikel, kiriman blog, lan liya-liyane tanpa biaya. Iku efisien lan pangguna-loropaken, mesthekake isi sampeyan tetep terus-terusan dianyari. Elinga kanggo nyebut sumber nalika sampeyan nggunakake teks sing wis diowahi.

Sapa sing bisa nggunakake alat rewording?

Profesional

Tulis maneh teks kanthi cepet kanggo laporan lan makalah sing dawa.

siswa

Tulis maneh informasi kanggo karangan

Peneliti

Nyederhanakake paragraf kompleks kanggo pemahaman universal.

para guru

Revisi informasi kanggo materi pendidikan kayata rencana pawulangan, pituduh, lan presentasi.

Wartawan

Reword teks kanggo artikel kanggo njaga orisinalitas lan nambah keragaman kosakata.

Copywriters

Tulis maneh isi supaya seger lan unik.

Pemasar

Gawe pirang-pirang versi teks kanggo nemokake pendekatan sing cocog kanggo pamirsa.

Penulis

Tulis ulang informasi kanggo potongan non-fiksi, njamin kutipan sing tepat, utawa adaptasi tulisan sampeyan supaya cocog karo macem-macem pamirsa.

Teknologi konco Cudekai kang Rewording Tool

Alat Rewording cudekai nggunakake model basa canggih sing dilatih ing data teks ekstensif kanggo mangerteni pola, tata basa, lan kosakata. Iki nggunakake kawruh iki kanggo ngasilake teks sing muni alami kanggo nanggepi pituduh utawa input sing diwenehake. Teks sing diasilake nggabungake pemahaman model lan pemahaman babagan input sing diwenehake.

Pitakonan sing Sering Ditakoni (FAQs)

Apa parafrase, rephrasing, lan rewording iku padha?

Nalika nyetel teks, parafrase, rewording, lan rephrasing saben duwe tujuan unik lan ngasilake asil sing beda. Parafrase kalebu ngandharake gagasan wong liya nganggo tembung sampeyan dhewe, kanthi tujuan kanggo nyederhanakake konsep-konsep sing rumit supaya luwih gampang dipahami tanpa ngowahi pesen asline. Rephrasing fokus ing ngowahi struktur utawa pilihan tembung ing teks kanggo nambah kajelasan utawa impact nalika njaga maksud asli. Rewording, padha karo rephrasing, asring nandheske ngganti tembung tartamtu kanggo sinonim utawa nyetel phrasing kanggo kajelasan, tanpa kudu restrukturisasi kabeh teks. Saben cara migunani kanggo nyaring teks, manawa kanggo njlentrehake pesen, nambah presentasi ide, utawa ngganti konten kanggo pamirsa utawa tujuan sing beda. Tansah elinga kanggo nyebut sumber asli saben sampeyan nggunakake teks reworked kanggo nyegah plagiarism.


Apa langkah-langkah rewording teks?

Cara sing paling efisien kanggo ngganti tembung teks yaiku nggunakake alat rewording gratis, kayata sing ana ing sisih ndhuwur kaca iki. Kanggo nggunakake alat iki, mung tempel teks sumber sampeyan, pilih nada sing dikarepake, banjur klik tombol 'Reword it'. Yen luwih seneng nulis ulang teks kanthi manual, tututi langkah-langkah iki kanggo mesthekake versi anyar njaga makna asli nalika nggunakake tembung sampeyan dhewe: 1. Wacan kanthi tliti lan mangerteni teks asline. 2. Nemtokake ide pokok kanggo njaga pesen inti. 3. Tulis maneh nggunakake sinonim lan atur struktur ukara kanggo perspektif anyar. 4. Bandhingake versi sampeyan karo asline kanggo mesthekake akurasi lan njupuk titik penting. 5. Gunakake cudekai' plagiarism checker kanggo verifikasi orisinalitas. 6. Tansah nyebut sumber kanggo ngakoni penulis asli lan nyegah plagiarisme sing ora disengaja.


Apa nggunakake alat rewording dianggep ngapusi?

Nggunakake alat rewording ora dianggep mbeling yen bener dibeberke lan dikutip. Piranti kasebut bisa migunani kanggo ngirit wektu utawa nemokake cara anyar kanggo nyebut ide kanthi gaya unik sampeyan. Nanging, siswa kudu ngerti manawa institusi pendidikan lan profesor asring duwe pedoman khusus babagan panggunaan alat rewording. Yen sampeyan makaryakke siji kanggo sekolah, iku wicaksana kanggo mriksa dhisik karo profesor lan tansah ngakoni sumber asli saka gagasan kanggo ngindhari risiko plagiarisme.


Kepiye rewording beda karo plagiarizing?

Alat Rewording kalebu njupuk potongan teks sing wis ana lan ngowahi tembunge kanggo nyebutake gagasan sing padha ing swara unik sampeyan. Plagiarisme tegese njupuk karya wong liya - tembung, gagasan, utawa temuan - lan nampilake minangka karya sampeyan tanpa atribusi sing bener. Alat kutipan Cudekai nggampangake ngutip sumber kanthi bener supaya sampeyan bisa tundhuk karo pedoman akademik lan profesional. Sampeyan uga bisa nggunakake pamriksa plagiarisme cudekai kanggo mesthekake yen tulisan sampeyan asli. Iki mindai tulisan sampeyan nglawan database akademik lan 90 milyar teks online lan menehi tandha tembung sing ora asli.


piranti

AI kanggo Konverter manungsaDetektor Konten Ai GratisPemeriksa Plagiarisme GratisPenghapus PlagiarismeAlat Parafrase GratisPemeriksa EssayAI Essay Writer

Perusahaan

Contact UsAbout UsBlogsPartner karo Cudekai