Ngarep

Aplikasi

Babagan awake dheweHubungi Kita

pricing

Ngirit wektu lan nulis kanthi efisien

Ngalih menyang rencana komersial lan ngakses fitur advance kita

Saben wulan

basic
$7 / wulan
$3.50 /wulan
50% off

Rencana dhasar kita nawakake fungsi penting, menehi akses menyang kabeh fitur dhasar nalika ora kalebu akses menyang aplikasi canggih tartamtu.


Paling populer

pro
$15 / wulan
$7.50 /wulan
50% off

Rencana paling populer kita cocog kanggo individu sing golek akses lengkap menyang kabeh fitur kita, kalebu aplikasi teks-kanggo-manungsa AI.


Trending Saiki

adat
$37.5 / wulan
$18.75 /wulan
50% off

Nggawe rencana khusus miturut syarat sampeyan

Kredit : 3k

Hubungi kita kanggo rencana luwih gedhe


Yen sampeyan nemoni masalah, hubungi email dhukungan support@cudekai.com

FAQ umum babagan rencana rega

Pitakonan sing Sering Ditakoni (FAQs)

Sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing support@cudekai.com lan bakal mbantu sampeyan


Ya, sampeyan bisa


Ya, sampeyan bisa nganyarke utawa downgrade rencana sampeyan kapan wae. Cukup ndeleng rencana rega lan pilih rencana anyar sing cocog karo kabutuhan sampeyan.


Ora, kita ora duwe biaya sing didhelikake utawa biaya tambahan. Rega sing sampeyan deleng ing kaca rega transparan


Yen sampeyan ngluwihi watesan rencana saiki, sampeyan kudu langganan rencana advance kita


Ya, sampeyan duwe pilihan kanggo njelajah rincian liyane babagan kabijakan mbalekaken ing kaca kabijakan mbalekaken khusus.


piranti

AI kanggo Konverter manungsaDetektor Konten Ai GratisPemeriksa Plagiarisme GratisPenghapus PlagiarismeAlat Parafrase GratisPemeriksa EssayAI Essay Writer

Perusahaan

Contact UsAbout UsBlogsPartner karo Cudekai