Заштедете 50% со спонзорирана понуда! Искористи сега. 100% гаранција за враќање на парите.

Надградба на Premium

Логирај Се

Бесплатна алатка за парафразирање

Бесплатна алатка за парафразирање за препишување реченици, есеи, статии и истражувачки трудови

Сакате да го парафразирате текстот?

Пробајте ја нашата алатка за парафразирање со висока оценка

Основен режим
Напреден режим

0/1000

.pdf, .doc , .docx

1 Кредитна цена

Топ трендовски апликации

Бесплатен детектор за содржина на Ai

Користете го нашиот бесплатен и напреден детектор за содржина со вештачка интелигенција. Најточниот според студиите на трети лица. Бесплатен детектор за текст со вештачка интелигенција. Бесплатен ChatGPT детектор.

Отстранувач на плагијати

Целосно ќе го отстрани плагијатот од вашата содржина со 100% гаранција. 100% бесплатно

Бесплатна алатка за парафразирање

Целосно ќе ги преформулира/препишува вашите реченици. 100% бесплатно

Нашата бесплатна алатка за парафразирање ќе генерира уникатна содржина секој пат

Бесплатна алатка за парафразирање

 1. Создавајте уникатна содржина во секое време
 2. 100% гаранција за отстранување на плагијатот
 3. слободен 20 брои
 4. Опција за големи знаци

Други алатки за препишување и парафразатор

 1. Едноставно заменете ги зборовите со синоними.
 2. Без гаранција
 3. Само 5 бројат
 4. Опција за помалку знаци

Што е парафразирање?

Со едноставни зборови, парафразирањето е повторување на значењето на текст или пасус користејќи други зборови

Дали алатката за парафраза може да спречи плагијат?

Дефинитивно, може да ви помогне да избегнете плагијат. Не треба да користите премиум алатка за парафраза за да избегнете плагијат. Можете да ја користите нашата бесплатна алатка за парафраза за да ја парафразирате вашата содржина

Што е подобро од Quillbot?

 1. cudekai Бесплатна алатка за парафразирање
 2. JasperAi
 3. Project Topic
 4. Paraphraser.io

Дали Turnitin може да открие парафразирани реченици?

Не е можно ако користите cudekai бесплатна алатка за парафразирање

Дали е безбедно да се користи алатка за парафразирање за учениците?

Наставникот лесно може да ве фати ако не користите добар парафразатор. Но, користењето на парафразирот CudekAi ќе ве обезбеди 100%

Нашата бесплатна алатка е најдобрата алтернатива на премиум алатките за парафраза или препишување

Бесплатно Paraphraser .io

Бесплатна алтернатива Paraphraser .io

Бесплатно JasperAi

Бесплатна алтернатива Jasper

Бесплатно Spinbot

Бесплатна алтернатива Spinbot

Бесплатно Smodin Препишувач

Бесплатна алтернатива на smodin rewriter

Бесплатно Quillbot

Бесплатна алтернатива Quillbot

Користете случај на парафразирачка алатка

Бесплатен преформулатор на книги

Бесплатен преформулатор на написи

Бесплатен преформулатор на објави на социјалните мрежи

Бесплатен преформулатор за домашна работа

Бесплатен преформулатор на есеи

Бесплатен преформулатор на веб-страници

Бесплатен преформулатор на параграф

Бесплатен преформулатор на текст

Бесплатен преформулатор на реченици

Бесплатен преформулатор на пораки

Бесплатен преформулатор на белешки

Бесплатен преформулатор на водич

Бесплатен преформулатор на поглавја

Бесплатен преформулатор на експерти

Бесплатен преформулатор на содржина

Бесплатен преформулатор на страници на книги

Бесплатен преформулатор на цитати

бесплатно Парафраза на менито

Бесплатен преформулатор на документација

бесплатен парафразатор за училишна работа

Бесплатен преформулатор на извештаи

Преформулатор на бесплатни слајдови

Бесплатен преформулатор на Google Doc

Бесплатен преформулатор на документи

Бесплатен преформулатор на документи

Бесплатен преобразувач на датотеки

Бесплатен преформулатор на страници

Бесплатен преформулатор на презентации

Бесплатен преформулатор на е-пошта

Бесплатен преформулатор на текстуални книги

Бесплатен преформулатор на лабораториски извештаи

Бесплатен преформулатор на содржина

Поддржани јазици

Бесплатната алатка за парафразирање е достапна на 104 јазици

Бесплатна алатка за парафразирање English

Бесплатна алатка за парафразирање Afrikaans

Бесплатна алатка за парафразирање Albanian

Бесплатна алатка за парафразирање Amharic

Бесплатна алатка за парафразирање Arabic

Бесплатна алатка за парафразирање Armenian

Бесплатна алатка за парафразирање Azerbaijani

Бесплатна алатка за парафразирање Basque

Бесплатна алатка за парафразирање Belarusian

Бесплатна алатка за парафразирање Bengali

Бесплатна алатка за парафразирање Bosnian

Бесплатна алатка за парафразирање Bulgarian

Бесплатна алатка за парафразирање Catalan

Бесплатна алатка за парафразирање Cebuano

Бесплатна алатка за парафразирање Chichewa

Бесплатна алатка за парафразирање Chinese Simplified

Бесплатна алатка за парафразирање Chinese Traditional

Бесплатна алатка за парафразирање Corsican

Бесплатна алатка за парафразирање Croatian

Бесплатна алатка за парафразирање Czech

Бесплатна алатка за парафразирање Danish

Бесплатна алатка за парафразирање Dutch

Бесплатна алатка за парафразирање Esperanto

Бесплатна алатка за парафразирање Estonian

Бесплатна алатка за парафразирање Filipino

Бесплатна алатка за парафразирање Finnish

Бесплатна алатка за парафразирање French

Бесплатна алатка за парафразирање Frisian

Бесплатна алатка за парафразирање Galician

Бесплатна алатка за парафразирање Georgian

Бесплатна алатка за парафразирање German

Бесплатна алатка за парафразирање Greek

Бесплатна алатка за парафразирање Gujarati

Бесплатна алатка за парафразирање Haitian Creole

Бесплатна алатка за парафразирање Hausa

Бесплатна алатка за парафразирање Hawaiian

Бесплатна алатка за парафразирање Hebrew

Бесплатна алатка за парафразирање Hindi

Бесплатна алатка за парафразирање Hmong

Бесплатна алатка за парафразирање Hungarian

Бесплатна алатка за парафразирање Icelandic

Бесплатна алатка за парафразирање Igbo

Бесплатна алатка за парафразирање Indonesian

Бесплатна алатка за парафразирање Irish

Бесплатна алатка за парафразирање Italian

Бесплатна алатка за парафразирање Japanese

Бесплатна алатка за парафразирање Javanese

Бесплатна алатка за парафразирање Kannada

Бесплатна алатка за парафразирање Kazakh

Бесплатна алатка за парафразирање Khmer

Бесплатна алатка за парафразирање Korean

Бесплатна алатка за парафразирање Kurdish

Бесплатна алатка за парафразирање Kyrgyz

Бесплатна алатка за парафразирање Lao

Бесплатна алатка за парафразирање Latin

Бесплатна алатка за парафразирање Latvian

Бесплатна алатка за парафразирање Lithuanian

Бесплатна алатка за парафразирање Luxembourgish

Бесплатна алатка за парафразирање Macedonian

Бесплатна алатка за парафразирање Malagasy

Бесплатна алатка за парафразирање Malay

Бесплатна алатка за парафразирање Malayalam

Бесплатна алатка за парафразирање Maltese

Бесплатна алатка за парафразирање Maori

Бесплатна алатка за парафразирање Marathi

Бесплатна алатка за парафразирање Mongolian

Бесплатна алатка за парафразирање Myanmar

Бесплатна алатка за парафразирање Nepali

Бесплатна алатка за парафразирање Norwegian

Бесплатна алатка за парафразирање Pashto

Бесплатна алатка за парафразирање Persian

Бесплатна алатка за парафразирање Polish

Бесплатна алатка за парафразирање Portuguese

Бесплатна алатка за парафразирање Romanian

Бесплатна алатка за парафразирање Russian

Бесплатна алатка за парафразирање Samoan

Бесплатна алатка за парафразирање Scots Gaelic

Бесплатна алатка за парафразирање Serbian

Бесплатна алатка за парафразирање Sesotho

Бесплатна алатка за парафразирање Shona

Бесплатна алатка за парафразирање Sindhi

Бесплатна алатка за парафразирање Sinhala

Бесплатна алатка за парафразирање Slovak

Бесплатна алатка за парафразирање Slovenian

Бесплатна алатка за парафразирање Somali

Бесплатна алатка за парафразирање Spanish

Бесплатна алатка за парафразирање Sundanese

Бесплатна алатка за парафразирање Swahili

Бесплатна алатка за парафразирање Swedish

Бесплатна алатка за парафразирање Tajik

Бесплатна алатка за парафразирање Tamil

Бесплатна алатка за парафразирање Telugu

Бесплатна алатка за парафразирање Thai

Бесплатна алатка за парафразирање Turkish

Бесплатна алатка за парафразирање Ukrainian

Бесплатна алатка за парафразирање Urdu

Бесплатна алатка за парафразирање Uzbek

Бесплатна алатка за парафразирање Vietnamese

Бесплатна алатка за парафразирање Welsh

Бесплатна алатка за парафразирање Xhosa

Бесплатна алатка за парафразирање Yiddish

Бесплатна алатка за парафразирање Yoruba

Бесплатна алатка за парафразирање Zulu

Алатки

Конвертор од вештачка интелигенција во човекБесплатен детектор за содржина на AiБесплатна проверка на плагијатОтстранувач на плагијатиБесплатна алатка за парафразирањеПроверка на есеиПисател на есеи со вештачка интелигенција

Компанијата

Contact UsAbout UsБлоговиPartner with Cudekai