Побрзај! Цените наскоро растат. Добијте 50% попуст пред да биде предоцна!

Дома

Апликации

За насКонтактирајте не

Цените

Заштедете време и пишувајте ефикасно

Префрлете се на комерцијални планови и пристапете до нашите напредни функции

Месечно

basic
$7 / месец
$3.50 /месец
50% off

Нашиот основен план нуди суштинска функционалност, овозможувајќи ви пристап до сите основни функции додека го исклучува пристапот до одредени напредни апликации.


Најпопуларни

pro
$15 / месец
$7.50 /месец
50% off

Нашиот најпопуларен план е идеален за поединци кои бараат сеопфатен пристап до сите наши функции, вклучително и апликацијата текст на човек со вештачка интелигенција.


Во тренд сега

Прилагодено
$37.5 / месец
$18.75 /месец
50% off

Направете сопствен план според вашите барања

Кредити : 3k

Контактирајте не за понатамошни поголеми планови


Ако се соочите со некој проблем, контактирајте со нашата е-пошта за поддршка support@cudekai.com

Општи ЧПП за нашите ценовни планови

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Можете да контактирате со нашиот тим за поддршка на support@cudekai.com и тие ќе ви помогнат


Да ти можеш


Да, можете да го надградите или намалите вашиот план во секое време. Едноставно видете ги нашите ценовни планови и изберете го новиот план што одговара на вашите потреби.


Не, немаме скриени такси или дополнителни трошоци. Цената што ја гледате на нашата страница за цени е транспарентна


Ако ги надминете границите на вашиот тековен план, мора да се претплатите на нашите однапред планови


Да, имате можност да истражите дополнителни детали во врска со нашата политика за рефундирање на нашата посветена страница за политика за рефундирање.


Алатки

Конвертор од вештачка интелигенција во човекБесплатен детектор за содржина на AiБесплатна проверка на плагијатОтстранувач на плагијатиБесплатна алатка за парафразирањеПроверка на есеиПисател на есеи со вештачка интелигенција

Компанијата

Contact UsAbout UsБлоговиПартнер со Cudekai