Imah

Aplikasi

Tentang KamiTaros Kami

Mitra Jeung Kami

Wilujeng sumping di program earning cudekai! Manggihan kasempetan endah pikeun nyieun duit kalawan kami:

Influencer Program

Jieun nepi ka $1,000 per video!


Kéngingkeun $0.5 pikeun unggal pintonan 1k otentik, dimimitian ku pamayaran $20 (40k pintonan).

Ieu Kumaha


  1. Jieun kontén dina YouTube, TikTok, atanapi Instagram ngeunaan kumaha cudekai.com tiasa ngabantosan pangguna.
  2. Sebutkeun sareng tunjukkeun halaman wéb kami Cudekai.com dina pidéo anjeun
  3. Tambahkeun @cudekaiofficial sareng #cudekaiofficial dina tag anjeun
  4. Turutan cudekaiofficial dina YouTube, TikTok, atanapi Instagram.
  5. Teu perlu. Sateuacan ngeposkeun, anjeun tiasa ngabagikeun pidéo sareng kami pikeun persetujuan.

Kriteria eligibility

Pikeun nangtukeun eligibility Anjeun earn kalawan Cudekai, mangga ngahubungan kami di support@cudekai.com

Parabot

AI ka Parabot Parobah manusaDetektor Kandungan Ai GratisGratis Plagiat CheckerPanghapus PlagiatAlat Parafrase GratisPamariksaan KaranganPanulis Karangan AI

Pausahaan

Contact UsAbout UsBlogMitra jeung Cudekai