Jimat 50% ku panawaran anu disponsoran! Mangpaat ayeuna. 100% jaminan duit-balik.

Ningkatkeun Ka Premium

Lebet

Essay Checker, AI Essay Grader | Pamariksaan kertas

Free Essay Checker sareng AI Grader Tool with Grading, Feedback, AI Detection and Plagiarism Checker

Rék meunteun karangan/makalah murid?

Coba alat grader AI gratis kami

0/1000

.pdf, .doc , .docx

1 Biaya kiridit

Top Trending Aplikasi

Detektor Kandungan Ai Gratis

Anggo detektor eusi AI gratis sareng maju kami. Anu paling akurat nurutkeun studi pihak katilu. Detektor téks AI gratis. Bébas ChatGPT detektor.

Panghapus Plagiat

Éta bakal ngaleungitkeun plagiarisme tina eusi anjeun kalayan jaminan 100%. 100% bébas

Alat Parafrase Gratis

Ieu bakal lengkep rephrase / nulis balik kalimat anjeun. 100% bébas

Naon ari pamariksaan karangan?

Pamariksa karangan ngabantuan panulis dina ngaronjatkeun kualitas karanganna ku cara ngaidéntifikasi kasalahan tata basa, éjahan, tanda baca, organisasi, kajelasan, jeung kohérénsi. Karangan tiasa dipariksa sacara manual (dilaksanakeun ku manusa) atanapi otomatis (ngagunakeun AI). Salaku checkers karangan nawiskeun mangpaat kawas ningkat grammar, organisasi hadé, tulisan jelas, sarta tulisan leuwih persuasif, tapi maranéhna ogé boga watesan kawas kamungkinan akurat, sarta biases poténsial. Checkers karangan tiasa AIDS berharga, tapi maranéhna teu kudu ngaganti eupan balik manusa.

Kumaha carana mariksa karangan Cudekai?

Cudekai Essay Checker mangrupikeun alat online anu sayogi ngagunakeun AI pikeun ngabantosan murid ningkatkeun karangan sareng guru mariksa makalah sacara otomatis. Alat ieu nganalisa sareng pariksa téks éséy sareng masihan tanggapan kana sababaraha jinis aspék, kalebet tata basa, éjahan, tanda baca, pilihan kecap, sareng gaya.

Naha anjeun kedah nganggo pamariksaan karangan gratis cudekai?

1.Eupan Balik saharita

Pamariksa karangan gratis Cudekai nyayogikeun tanggapan instan ngeunaan tulisan anjeun sareng tiasa ngabantosan guru mariksa makalah gancang. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa ngaidentipikasi kasalahan dina tata basa, éjahan, tanda baca, sareng gaya nalika anjeun nyerat, ngabantosan anjeun ningkatkeun kualitas karangan anjeun nalika jalan-jalan.

2.Deteksi AI sareng Pemeriksa Plagiarisme

Pamariksa karangan Cudekai ogé ngabantosan anjeun ngidentipikasi téks anu dibangkitkeun AI sareng skor Plagiarisme pikeun ngajantenkeun kontén anjeun asli sareng otentik.

3.Taya Biaya disumputkeun

Pamariksa karangan Cudekai nyayogikeun pamakean gratis terbatas pikeun diuji supados anjeun tiasa nganggo sareng nguji leres

Pangalusna AI Essay Grader Pikeun Guru

Jadi ma͏ny ess͏a͏y c͏heckers a͏re available, ͏but͏ aranjeunna mindeng sono tanda hartina maranéhna pisan inefficient iwal Cudek͏ai Essay Grader. Alat ieu henteu ngan ukur mariksa karangan, tapi ogé mariksa upami AI nyerat karangan sareng milarian padamelan anu disalin. Tambih Deui, guru bisa kalayan gampang ngagunakeun eta kalawan karya manual maranéhna pikeun nyokot bantuan ti AI.

AI Essay Grader Vs Asasi Manusa Essay Grader

Jalma-jalma loba ngobrol ngeunaan ngagunakeun AI pikeun meunteun karangan versus jalma ngalakukeunana sacara manual. AI tiasa masihan tanda anu sami, jawaban gancang, sareng pariksa seueur makalah gancang sareng ngabantosan guru ngahémat waktosna. Tapi alternatipna guru anu nyata sareng kerja keras ngartos hal-hal anu langkung jero sareng mikir langkung saé nalika mariksa padamelan. Aranjeunna masihan nomer anu jelas sareng nuturkeun sét r͏u͏les anu pangsaéna pikeun koméntar anu mangpaat anu ngajantenkeun murid mikir sareng ngabantosan unggal jalma ku cara sorangan. Tujuan utama nya éta nyampur dua cara ogé jadi éféktif éséy Sistim grading nu ngaronjatkeun hasil diajar siswa.

Peunteun Alat Karangan Abdi

Alat Essay Kelas M͏y ngagunakeun pamrosésan basa alam nu pinter pikeun mariksa w͏r͏iting numutkeun sarat anjeun. Guru nyéépkeun waktos nganggo alat ieu anu saé kusabab nilaina konsisten. Murid meunang naséhat nu jéntré ngeunaan cara nulis nu hadé. Kalayan Grade My Essay, peunteun janten gancang sareng mangpaat pikeun instruktur sareng murid.

Basa anu Dirojong

English Pamariksaan Karangan

Afrikaans Pamariksaan Karangan

Albanian Pamariksaan Karangan

Amharic Pamariksaan Karangan

Arabic Pamariksaan Karangan

Armenian Pamariksaan Karangan

Azerbaijani Pamariksaan Karangan

Basque Pamariksaan Karangan

Belarusian Pamariksaan Karangan

Bengali Pamariksaan Karangan

Bosnian Pamariksaan Karangan

Bulgarian Pamariksaan Karangan

Catalan Pamariksaan Karangan

Cebuano Pamariksaan Karangan

Chichewa Pamariksaan Karangan

Chinese Simplified Pamariksaan Karangan

Chinese Traditional Pamariksaan Karangan

Corsican Pamariksaan Karangan

Croatian Pamariksaan Karangan

Czech Pamariksaan Karangan

Danish Pamariksaan Karangan

Dutch Pamariksaan Karangan

Esperanto Pamariksaan Karangan

Estonian Pamariksaan Karangan

Filipino Pamariksaan Karangan

Finnish Pamariksaan Karangan

French Pamariksaan Karangan

Frisian Pamariksaan Karangan

Galician Pamariksaan Karangan

Georgian Pamariksaan Karangan

German Pamariksaan Karangan

Greek Pamariksaan Karangan

Gujarati Pamariksaan Karangan

Haitian Creole Pamariksaan Karangan

Hausa Pamariksaan Karangan

Hawaiian Pamariksaan Karangan

Hebrew Pamariksaan Karangan

Hindi Pamariksaan Karangan

Hmong Pamariksaan Karangan

Hungarian Pamariksaan Karangan

Icelandic Pamariksaan Karangan

Igbo Pamariksaan Karangan

Indonesian Pamariksaan Karangan

Irish Pamariksaan Karangan

Italian Pamariksaan Karangan

Japanese Pamariksaan Karangan

Javanese Pamariksaan Karangan

Kannada Pamariksaan Karangan

Kazakh Pamariksaan Karangan

Khmer Pamariksaan Karangan

Korean Pamariksaan Karangan

Kurdish Pamariksaan Karangan

Kyrgyz Pamariksaan Karangan

Lao Pamariksaan Karangan

Latin Pamariksaan Karangan

Latvian Pamariksaan Karangan

Lithuanian Pamariksaan Karangan

Luxembourgish Pamariksaan Karangan

Macedonian Pamariksaan Karangan

Malagasy Pamariksaan Karangan

Malay Pamariksaan Karangan

Malayalam Pamariksaan Karangan

Maltese Pamariksaan Karangan

Maori Pamariksaan Karangan

Marathi Pamariksaan Karangan

Mongolian Pamariksaan Karangan

Myanmar Pamariksaan Karangan

Nepali Pamariksaan Karangan

Norwegian Pamariksaan Karangan

Pashto Pamariksaan Karangan

Persian Pamariksaan Karangan

Polish Pamariksaan Karangan

Portuguese Pamariksaan Karangan

Romanian Pamariksaan Karangan

Russian Pamariksaan Karangan

Samoan Pamariksaan Karangan

Scots Gaelic Pamariksaan Karangan

Serbian Pamariksaan Karangan

Sesotho Pamariksaan Karangan

Shona Pamariksaan Karangan

Sindhi Pamariksaan Karangan

Sinhala Pamariksaan Karangan

Slovak Pamariksaan Karangan

Slovenian Pamariksaan Karangan

Somali Pamariksaan Karangan

Spanish Pamariksaan Karangan

Sundanese Pamariksaan Karangan

Swahili Pamariksaan Karangan

Swedish Pamariksaan Karangan

Tajik Pamariksaan Karangan

Tamil Pamariksaan Karangan

Telugu Pamariksaan Karangan

Thai Pamariksaan Karangan

Turkish Pamariksaan Karangan

Ukrainian Pamariksaan Karangan

Urdu Pamariksaan Karangan

Uzbek Pamariksaan Karangan

Vietnamese Pamariksaan Karangan

Welsh Pamariksaan Karangan

Xhosa Pamariksaan Karangan

Yiddish Pamariksaan Karangan

Yoruba Pamariksaan Karangan

Zulu Pamariksaan Karangan

Parabot

AI ka Parabot Parobah manusaDetektor Kandungan Ai GratisGratis Plagiat CheckerPanghapus PlagiatAlat Parafrase GratisPamariksaan KaranganPanulis Karangan AI

Pausahaan

Contact UsAbout UsBlogPartner with Cudekai