Imah

Aplikasi

Tentang KamiTaros Kami

hargaan

Ngahémat waktos sareng nyerat éfisién

Pindah ka rencana komérsial sareng aksés fitur sateuacanna kami

Bulanan

basic
$7 / sasih
$3.50 /sasih
50% off

Rencana dasar kami nawiskeun fungsionalitas penting, masihan anjeun aksés ka sadaya fitur dasar bari henteu kalebet aksés kana aplikasi canggih anu tangtu.


Nu pang populerna

pro
$15 / sasih
$7.50 /sasih
50% off

Rencana anu paling populér urang cocog pikeun individu anu milari aksés komprehensif ka sadaya fitur kami, kalebet aplikasi téks-ka-manusa AI.


Trending Ayeuna

Adat
$37.5 / sasih
$18.75 /sasih
50% off

Jieun rencana custom nurutkeun sasuai ka nu Anjeun

Kiridit : 3k

Taroskeun kami pikeun rencana anu langkung ageung


Upami anjeun nyanghareupan masalah naon waé, hubungi email dukungan kami support@cudekai.com

FAQ umum ngeunaan rencana harga kami

Patarosan anu Sering Ditaroskeun (FAQs)

Anjeun tiasa ngahubungi tim dukungan kami di support@cudekai.com sareng aranjeunna bakal ngabantosan anjeun


Sumuhun, anjeun tiasa


Leres, anjeun tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan rencana anjeun iraha waé. Kantun tingali rencana harga kami sareng pilih rencana énggal anu cocog sareng kabutuhan anjeun.


Henteu, kami henteu ngagaduhan biaya anu disumputkeun atanapi biaya tambahan. Harga anu anjeun tingali dina halaman harga kami transparan


Upami anjeun ngaleuwihan wates rencana anjeun ayeuna, anjeun kedah ngalanggan rencana sateuacanna kami


Leres, anjeun gaduh pilihan pikeun ngajalajah detil langkung seueur ngeunaan kawijakan ngabalikeun duit kami dina halaman kawijakan ngabalikeun duit khusus kami.


Parabot

AI ka Parabot Parobah manusaDetektor Kandungan Ai GratisGratis Plagiat CheckerPanghapus PlagiatAlat Parafrase GratisPamariksaan KaranganPanulis Karangan AI

Pausahaan

Contact UsAbout UsBlogMitra jeung Cudekai