Shtëpi

Aplikacionet

Rreth NeshNa kontaktoni

Shkrimtar i Esesë AI | Ese Typer

Krijoni ese pa plagjiaturë dhe të pazbulueshme nga mjetet e zbulimit të AI.

Gjeneroni përzierjen e rezultateve të njeriut dhe AI
Gjeneroni rezultate vetëm pëlqime njerëzore

Abonimi i kërkuar

Vetëm përdoruesit Premium mund të rregullojnë gjatësinë e daljes.

Output Character Limit : 1000 - 3000

Zbritja e kredisë korrespondon me tekstin e rezultatit: 4 kredite për 1 mijë karaktere

Pse keni nevojë për një shkrimtar ese të AI?

A është shkrimi i një eseje një detyrë e vështirë për ju? Studentët shpesh luftojnë me kohën, afatet e ngushta dhe mbi të gjitha, bllokimin e shkrimtarit. Kjo mund të çojë në performancë të dobët akademike dhe produktivitet, duke çuar kështu në stres dhe ankth. Cudekai ka lançuar këtë mjet të mahnitshëm që do t'ju ndihmojë të përballoni të gjitha këto pengesa me lehtësi dhe pa më shumë stres. Shkrimtari ynë i esesë AI është këtu për t'ju ndihmuar të krijoni ese mbi temën e zgjedhjes suaj. Dhe kjo brenda pak minutash! Mjeti ynë i shkrimit të Eseve AI punon me algoritme dhe softuer të avancuar dhe po mëson vazhdimisht teknika të reja çdo ditë. Gjithçka që duhet të bëni është t'i tregoni mjetit kërkesat tuaja, fjalët kyçe, tonin dhe stilin e të shkruarit që dëshironi të shkruhet eseja juaj dhe strukturën. Dhe ju jeni të mirë për të shkuar! Pavarësisht se në cilën temë dëshironi të shkruhet eseja juaj, ajo është këtu për të qenë partneri juaj i shkrimit.

Karakteristikat kryesore të Shkrimtarit tonë Falas të Esesë së AI

Shkrimtari ynë i esesë AI është projektuar me një sërë karakteristikash kryesore që e dallojnë atë nga mjetet e tjera të shkrimtarit të esesë. Së bashku me prodhimin e eseve me cilësi të lartë, ai e bën punën pa bujë. Ndërfaqja e tij miqësore për përdoruesit e bën më të lehtë përdorimin për të gjithë. Edhe pse ju jeni një fillestar ose një shkrimtar profesionist, kjo siguron që të gjithë po e përdorin atë në mënyrën më të mirë. Mjeti është i thjeshtë për t'u përdorur dhe përdoruesit udhëhiqen në çdo hap, nga zgjedhja e temës deri te gjenerimi i rezultatit përfundimtar. Edhe nëse jeni ulur bosh me një faqe të zbrazët para jush, gjeneratori i eseve do të jetë aty për ju. Ajo që me të vërtetë e veçon shkrimtarin tonë të esesë së AI është teknologjia e saj e fuqizuar nga AI dhe është plotësisht falas. Për të shkruar ese me cilësi të lartë, mjeti kupton kontekstin, mbledh sasi të mëdha informacioni në lidhje me temën dhe më pas e strukturon atë në ese koherente dhe të strukturuara mirë. Një veçori tjetër që ka ky gjenerues i esesë është diversiteti në përmbajtjen e esesë. Pavarësisht se cila temë zgjidhni nga artet në shkencë apo ndonjë tjetër, ajo do të ofrojë përmbajtje për një sërë temash. Për më tepër, ai gjithashtu ofron opsione personalizimi që e bëjnë më të lehtë për përdoruesit të gjenerojnë ese sipas nevojave dhe kërkesave të tyre. Kjo do t'ju lejojë të përafroni esenë sipas tonit dhe zërit tuaj gjithashtu.

Si të përdorni Cudekai's AI Essay Writer?

Këtu është një proces gjithëpërfshirës dhe i detajuar i përdorimit të tij.

1- Hyrja e temës

Filloni duke futur esenë tuaj në kutinë e dhënë. Jini sa më specifik për rezultatet më të mira.

2- Zgjedhja e parametrave

Tani vendosni specifikimet që janë aplikuar në esenë tuaj. Kjo përfshin gjatësinë e esesë suaj, nivelin tuaj akademik dhe kërkesat e formatimit. Kjo do të ndihmojë në përshtatjen e esesë sipas nevojave tuaja.

3- Gjeneroni Ese

Pasi të keni përfunduar të gjitha specifikimet, klikoni në butonin e gjenerimit. Shkrimtari i esesë i AI do të gjenerojë esenë, sipas kërkesave që keni dhënë. Kështu do të merrni esenë e zgjedhjes suaj.

Këshilla për të marrë një rezultat më të mirë

1- Përdorimi i fjalëve kyçe

Nëse dëshironi përmbajtje më të fokusuar, përfshini fjalë kyçe të dëshiruara.

2- Udhëzime të qarta

Udhëzimet tuaja duhet të jenë të qarta në mënyrë që mjeti i AI të plotësojë me saktësi nevojat tuaja. Specifikoni tonin dhe zërin dhe çdo pikë kyçe që dëshironi të përfshini.

Redaktimi dhe përsosje

Pasi të keni krijuar esenë, mos e humbisni pjesën e redaktimit dhe përsosjes.

1- Rishikim për koherencë

Sigurohuni që eseja të rrjedhë natyrshëm dhe logjikisht. AI mund të mos i plotësojë plotësisht nevojat tuaja ndonjëherë, kështu që është më mirë ta rishikoni atë.

2- Personalizimi i zërit

Kontrolloni që eseja që ka krijuar mjeti përputhet me tonin dhe stilin që i keni kërkuar. Struktura duhet të jetë e njëjtë me atë që keni dhënë.

3- Përfshini njohuri shtesë

Shtoni ndonjë njohuri shtesë si përvoja personale ose prova që do të forcojnë esenë tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Për këtë qëllim, ju mund të përdorni inteligjencën artificiale dhe detektorin tonë të plagjiaturës pasi të krijohet eseja


Mjeti ynë është i disponueshëm në 104 gjuhë. Ju mund ta gjeneroni lehtësisht esenë tuaj përmes gjeneratorit tonë të esesë në cilëndo nga këto 104 gjuhë.


Pasi të krijoni esenë nga shkrimtari i esesë së AI, mos harroni ta shikoni thellë për t'u siguruar që përputhet me nevojat tuaja. Kjo do ta bëjë paraqitjen tuaj përfundimtare reflektimin e zërit tuaj.


Mjetet

Konvertuesi i AI në njeriDetektor i përmbajtjes AI falasKontrollues falas i plagjiaturësHeqja e plagjiaturësMjet falas për parafrazimKontrolluesi i esesëShkrimtar i esesë i AI

Kompania

Contact UsAbout UsBlogjetPartner me Cudekai