Kurseni 50% me ofertën e sponsorizuar! Përfitoni tani. 100% garanci për kthimin e parave.

Përmirëso në Premium

Identifikohu

Kontrolluesi i esesë, AI Ese Grader | Kontrollues letre

Kontrolluesi falas i esesë dhe mjeti i vlerësimit të AI me vlerësim, reagime, zbulim të AI dhe kontrollues të plagjiaturës

Dëshiron të vlerësosh esenë/punën e studentit?

Provoni mjetin tonë falas të klasifikimit të AI

0/1000

.pdf, .doc , .docx

1 Kostoja e kredisë

Aplikacionet kryesore në tendencë

Detektor i përmbajtjes AI falas

Përdorni detektorin tonë falas dhe të avancuar të përmbajtjes së AI. Më e sakta sipas studimeve të palëve të treta. Detektor teksti pa inteligjencë artificiale. Detektor falas ChatGPT.

Heqja e plagjiaturës

Do të heqë plotësisht plagjiaturën nga përmbajtja juaj me një garanci 100%. 100% falas

Mjet falas për parafrazim

Ai do të riformulojë/rishkruajë plotësisht fjalitë tuaja. 100% falas

Çfarë është një kontrollues eseje?

Kontrolluesit e eseve ndihmojnë shkrimtarët në përmirësimin e cilësisë së eseve të tyre duke identifikuar gabimet në gramatikë, drejtshkrim, shenja pikësimi, organizim, qartësi dhe koherencë. Eseja mund të kontrollohet manualisht (e kryer nga njerëzit) ose e automatizuar (duke përdorur AI). Meqenëse kontrolluesit e esesë ofrojnë përfitime si gramatika e përmirësuar, organizimi më i mirë, shkrimi më i qartë dhe shkrimi më bindës, por ato gjithashtu kanë kufizime si mundësia e pasaktësive dhe paragjykimeve të mundshme. Damët e eseve mund të jenë ndihma të vlefshme, por ato nuk duhet të zëvendësojnë reagimet njerëzore.

Si funksionon kontrolluesi i esesë Cudekai?

Cudekai Essay Checker është një mjet online i disponueshëm që përdor AI për të ndihmuar studentët të përmirësojnë esetë e tyre dhe mësuesit të kontrollojnë letrat automatikisht. Ky mjet analizon dhe kontrollon tekstin e esesë dhe jep komente për lloje të ndryshme aspektesh, duke përfshirë gramatikën, drejtshkrimin, shenjat e pikësimit, zgjedhjen e fjalëve dhe stilin.

Pse duhet të përdorni kontrolluesin falas të esesë Cudekai?

1.Reagime të menjëhershme

Kontrolluesi falas i esesë i Cudekai ofron reagime të menjëhershme për shkrimin tuaj dhe mund t'i ndihmojë mësuesit të kontrollojnë shpejt letrat. Kjo do të thotë që ju mund të identifikoni gabimet në gramatikë, drejtshkrim, shenja pikësimi dhe stil ndërsa shkruani, duke ju ndihmuar të përmirësoni cilësinë e esesë tuaj në lëvizje.

2.Zbulimi i AI dhe Kontrolluesi i Plagjiaturës

Kontrolluesi i esesë i Cudekai ju ndihmon gjithashtu të identifikoni tekstin e krijuar nga AI dhe rezultatin e Plagjiaturës për ta bërë përmbajtjen tuaj origjinale dhe autentike

3.Nuk ka tarifa të fshehura

Kontrolluesi i eseve të Cudekai po ofron përdorim të kufizuar falas për të testuar, në mënyrë që të mund të përdorni dhe testoni siç duhet

Graderi më i mirë i esesë i AI për mësuesit

Pra, shumë ess͏a͏y c͏heckers janë të disponueshme, ͏por͏ ata shpesh humbasin pikën do të thotë se janë shumë joefikas përveç Cudek͏ai Ese Grader. Ky mjet bën më shumë sesa thjesht kontrollimin e një eseje, ai gjithashtu kontrollon nëse AI shkruan një ese dhe kërkon punë të kopjuar. Plus, mësuesit mund ta përdorin lehtësisht atë me punën e tyre manuale për të marrë ndihmë nga AI.

AI Ese Grader Vs Human Ese Grader

Njerëzit flasin shumë për përdorimin e inteligjencës artificiale për të vlerësuar thëniet, kundrejt që njerëzit ta bëjnë atë me dorë. AI mund të japë të njëjtat nota, përgjigje të shpejta dhe të kontrollojë shpejt shumë letra dhe t'i ndihmojë mësuesit të kursejnë kohën e tyre. Por, përndryshe, mësuesit e vërtetë dhe të palodhur i kuptojnë gjërat më thellë dhe mendojnë më mirë kur kontrollojnë punën. Ata do të jenë numra të qartë dhe do të ndjekin disa numra, të cilët janë më të mirët për komente të dobishme që i bëjnë nxënësit të mendojnë mirë dhe të ndihmojnë secilin në mënyrën e vet. Synimi kryesor është që të përzihen mirë të dyja mënyrat e sistemit aq efektiv të vlerësimit të esesë që të rrisë rezultatet e të nxënit të studentëve.

Nota Mjeti im i esesë

Mjeti i Esesë së klasës M͏y përdor përpunimin inteligjent të gjuhës n͏natyrore për të kontrolluar zbatimin sipas kërkesave tuaja. Mësuesit kursejnë kohë me këtë mjet të mrekullueshëm, sepse vlerëson vazhdimisht. Nxënësit marrin këshilla të hollësishme se si të shkruajnë ͏më mirë. Me Nota My Essay, notimi bëhet i shpejtë dhe i dobishëm si për instruktorët ashtu edhe për studentët.

Gjuhët e mbështetura

English Kontrolluesi i esesë

Afrikaans Kontrolluesi i esesë

Albanian Kontrolluesi i esesë

Amharic Kontrolluesi i esesë

Arabic Kontrolluesi i esesë

Armenian Kontrolluesi i esesë

Azerbaijani Kontrolluesi i esesë

Basque Kontrolluesi i esesë

Belarusian Kontrolluesi i esesë

Bengali Kontrolluesi i esesë

Bosnian Kontrolluesi i esesë

Bulgarian Kontrolluesi i esesë

Catalan Kontrolluesi i esesë

Cebuano Kontrolluesi i esesë

Chichewa Kontrolluesi i esesë

Chinese Simplified Kontrolluesi i esesë

Chinese Traditional Kontrolluesi i esesë

Corsican Kontrolluesi i esesë

Croatian Kontrolluesi i esesë

Czech Kontrolluesi i esesë

Danish Kontrolluesi i esesë

Dutch Kontrolluesi i esesë

Esperanto Kontrolluesi i esesë

Estonian Kontrolluesi i esesë

Filipino Kontrolluesi i esesë

Finnish Kontrolluesi i esesë

French Kontrolluesi i esesë

Frisian Kontrolluesi i esesë

Galician Kontrolluesi i esesë

Georgian Kontrolluesi i esesë

German Kontrolluesi i esesë

Greek Kontrolluesi i esesë

Gujarati Kontrolluesi i esesë

Haitian Creole Kontrolluesi i esesë

Hausa Kontrolluesi i esesë

Hawaiian Kontrolluesi i esesë

Hebrew Kontrolluesi i esesë

Hindi Kontrolluesi i esesë

Hmong Kontrolluesi i esesë

Hungarian Kontrolluesi i esesë

Icelandic Kontrolluesi i esesë

Igbo Kontrolluesi i esesë

Indonesian Kontrolluesi i esesë

Irish Kontrolluesi i esesë

Italian Kontrolluesi i esesë

Japanese Kontrolluesi i esesë

Javanese Kontrolluesi i esesë

Kannada Kontrolluesi i esesë

Kazakh Kontrolluesi i esesë

Khmer Kontrolluesi i esesë

Korean Kontrolluesi i esesë

Kurdish Kontrolluesi i esesë

Kyrgyz Kontrolluesi i esesë

Lao Kontrolluesi i esesë

Latin Kontrolluesi i esesë

Latvian Kontrolluesi i esesë

Lithuanian Kontrolluesi i esesë

Luxembourgish Kontrolluesi i esesë

Macedonian Kontrolluesi i esesë

Malagasy Kontrolluesi i esesë

Malay Kontrolluesi i esesë

Malayalam Kontrolluesi i esesë

Maltese Kontrolluesi i esesë

Maori Kontrolluesi i esesë

Marathi Kontrolluesi i esesë

Mongolian Kontrolluesi i esesë

Myanmar Kontrolluesi i esesë

Nepali Kontrolluesi i esesë

Norwegian Kontrolluesi i esesë

Pashto Kontrolluesi i esesë

Persian Kontrolluesi i esesë

Polish Kontrolluesi i esesë

Portuguese Kontrolluesi i esesë

Romanian Kontrolluesi i esesë

Russian Kontrolluesi i esesë

Samoan Kontrolluesi i esesë

Scots Gaelic Kontrolluesi i esesë

Serbian Kontrolluesi i esesë

Sesotho Kontrolluesi i esesë

Shona Kontrolluesi i esesë

Sindhi Kontrolluesi i esesë

Sinhala Kontrolluesi i esesë

Slovak Kontrolluesi i esesë

Slovenian Kontrolluesi i esesë

Somali Kontrolluesi i esesë

Spanish Kontrolluesi i esesë

Sundanese Kontrolluesi i esesë

Swahili Kontrolluesi i esesë

Swedish Kontrolluesi i esesë

Tajik Kontrolluesi i esesë

Tamil Kontrolluesi i esesë

Telugu Kontrolluesi i esesë

Thai Kontrolluesi i esesë

Turkish Kontrolluesi i esesë

Ukrainian Kontrolluesi i esesë

Urdu Kontrolluesi i esesë

Uzbek Kontrolluesi i esesë

Vietnamese Kontrolluesi i esesë

Welsh Kontrolluesi i esesë

Xhosa Kontrolluesi i esesë

Yiddish Kontrolluesi i esesë

Yoruba Kontrolluesi i esesë

Zulu Kontrolluesi i esesë

Mjetet

Konvertuesi i AI në njeriDetektor i përmbajtjes AI falasKontrollues falas i plagjiaturësHeqja e plagjiaturësMjet falas për parafrazimKontrolluesi i esesëShkrimtar i esesë i AI

Kompania

Contact UsAbout UsBlogjetPartner with Cudekai