Kurseni 50% me ofertën e sponsorizuar! Përfitoni tani. 100% garanci për kthimin e parave.

Përmirëso në Premium

Identifikohu

Detektor i përmbajtjes AI falas

Mjeti më i mirë i zbulimit të përmbajtjes së AI. Zbuloni tekstin, përmbajtjen, esetë dhe artikujt e krijuar nga ai

A është shkruar ky tekst nga njeriu dhe AI?

Provoni detektorin e AI për të zbuluar tekstin tuaj

Modaliteti bazë
Modaliteti i avancuar

0/1000

.pdf, .doc , .docx

1 Kostoja e kredisë

Aplikacione të tjera

Konvertuesi i AI në njeri

Konvertimi i tekstit të AI në njeri është një detyrë shumë e lodhshme, por mjeti ynë do ta shndërrojë atë në njerëzor brenda pak sekondash.

Kontrollues falas i plagjiaturës

Siguroni origjinalitetin e përmbajtjes suaj dhe gjithashtu përmirësoni integritetin e saj duke përdorur mjetin tonë miqësor për përdoruesit për zbulimin e plagjiaturës.

Shkrimtar i esesë i AI

Krijoni përmbajtje të ngjashme me njerëzit për të shmangur plagjiaturën dhe të pazbulueshme nga Mjeti i Zbulimit të AI. Përdoreni atë për të krijuar materiale tërheqëse në sekonda, të gjitha falas.

Si të zbuloni përmbajtjen e krijuar nga Ai?

Hapat për të zbuluar përmbajtjen e AI

Duke përdorur mjet

 1. Vizitoni mjetin më të mirë të zbulimit të përmbajtjes ai - cudekai.com
 2. Ngjitni përmbajtjen tuaj
 3. Pasi të keni përdorur cudekai, detektorin më të mirë të përmbajtjes AI, do t'ju tregojë rezultatin që do t'ju ndihmojë të dini sasinë e përmbajtjes së gjeneruar nga AI

Pa përdorur mjet

 1. Duke përdorur qasjen statistikore të hutisë, hutimi i lartë do të thotë Ai i gjeneruar
 2. Duke përdorur qasjen statistikore të rastësishme, rastësia e lartë do të thotë Ai i gjeneruar
 3. Kërkoni mospërputhje
 4. Përdorni qasjen e të menduarit kritik

A mund të përdorim përmbajtje ai për SEO?

Ju mund të përdorni përmbajtje të krijuar nga Ai për qëllime SEO, por është e rëndësishme të kihet parasysh se motorët e kërkimit si Google mund të mos e konsiderojnë autentike nëse do të përdorni përmbajtje 100% të gjeneruar nga Ai. Kjo është për shkak se përmbajtja e krijuar nga Ai nuk është siç duhet e besueshme ose autentike. Kështu që gjithmonë rekomandohet të merrni ndihmë nga Ai në vend që të mbështeteni tërësisht në AI për të shkruar përmbajtje SEO.

Mund të përdorë përmbajtjen Ai për Shkrim Akademik

Po, ju mund të përdorni, por mësuesi juaj mund të gjejë përmbajtje të krijuar nga Ai duke përdorur një mjet në internet të zbulimit të përmbajtjes ai. Kështu që gjithmonë rekomandohet të merrni ndihmë nga AI dhe të përzieni përmbajtjen e Ai me mendimet tuaja

Pa pagesë mjeti i zbulimit të AI / detektor ChatGpt

Megjithëse shumë mjete janë të disponueshme në treg për të zbuluar përmbajtjen e gjeneruar nga AI, por nuk mund të gjeni mjetin më të mirë të zbulimit të AI si mjeti pa pagesë i zbulimit të cudekai.com. Mjeti i zbulimit të përmbajtjes Cudekai ai mund të përcaktojë me saktësi sasinë e përmbajtjes së AI të pranishme në përmbajtjen tuaj origjinale dhe gjithashtu mund të nxjerrë në pah fjalitë në përmbajtjen tuaj që janë krijuar nga AI.

Anashkaloni detektorin e përmbajtjes së AI

Mund ta anashkaloni lehtësisht detektorin e përmbajtjes ai duke përdorur udhëzimet e mëposhtme

 1. Së pari kontrolloni përqindjen e përmbajtjes së gjenerimit të ai duke vizituar një mjet shumë të besueshëm dhe të saktë në internet. Këtu është lidhja e mjetitDetektor i përmbajtjes AI falas
 2. Redaktimi njerëzor
 3. Kontrolli i fakteve
 4. Duke përdorur mjetin falas të rishkrimit. Këtu është lidhjaRishkrues

Faqe e ngjashme

Kontrolluesi falas i ChatGPT

Gjuhët e mbështetura

Mjeti falas i zbulimit të përmbajtjes së Ai është i disponueshëm në gjuhën 104

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në English

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Afrikaans

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Albanian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Amharic

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Arabic

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Armenian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Azerbaijani

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Basque

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Belarusian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Bengali

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Bosnian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Bulgarian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Catalan

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Cebuano

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Chichewa

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Chinese Simplified

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Chinese Traditional

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Corsican

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Croatian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Czech

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Danish

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Dutch

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Esperanto

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Estonian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Filipino

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Finnish

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në French

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Frisian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Galician

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Georgian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në German

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Greek

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Gujarati

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Haitian Creole

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Hausa

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Hawaiian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Hebrew

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Hindi

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Hmong

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Hungarian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Icelandic

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Igbo

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Indonesian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Irish

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Italian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Japanese

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Javanese

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Kannada

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Kazakh

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Khmer

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Korean

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Kurdish

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Kyrgyz

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Lao

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Latin

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Latvian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Lithuanian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Luxembourgish

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Macedonian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Malagasy

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Malay

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Malayalam

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Maltese

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Maori

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Marathi

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Mongolian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Myanmar

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Nepali

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Norwegian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Pashto

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Persian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Polish

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Portuguese

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Romanian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Russian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Samoan

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Scots Gaelic

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Serbian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Sesotho

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Shona

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Sindhi

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Sinhala

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Slovak

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Slovenian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Somali

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Spanish

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Sundanese

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Swahili

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Swedish

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Tajik

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Tamil

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Telugu

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Thai

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Turkish

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Ukrainian

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Urdu

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Uzbek

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Vietnamese

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Welsh

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Xhosa

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Yiddish

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Yoruba

Mjet falas për zbulimin e përmbajtjes ai në Zulu

Mjetet

Konvertuesi i AI në njeriDetektor i përmbajtjes AI falasKontrollues falas i plagjiaturësHeqja e plagjiaturësMjet falas për parafrazimKontrolluesi i esesëShkrimtar i esesë i AI

Kompania

Contact UsAbout UsBlogjetPartner with Cudekai