Shtëpi

Aplikacionet

Rreth NeshNa kontaktoni

Pa pagesë heqës plagjiaturë - Rishkruaj tekstin

Gjeneroni përmbajtje unike në çdo shtypje të butonit

Dëshironi të rishkruani tekstin?

Provoni mjetin tonë të rishkrimit me vlerësim të lartë

Modaliteti bazë
Modaliteti i avancuar

0/1000

.pdf, .doc , .docx

2 kostoja e kredive

Aplikacionet kryesore në tendencë

Detektor i përmbajtjes AI falas

Përdorni detektorin tonë falas dhe të avancuar të përmbajtjes së AI. Më e sakta sipas studimeve të palëve të treta. Detektor teksti pa inteligjencë artificiale. Detektor falas ChatGPT.

Heqja e plagjiaturës

Do të heqë plotësisht plagjiaturën nga përmbajtja juaj me një garanci 100%. 100% falas

Mjet falas për parafrazim

Ai do të riformulojë/rishkruajë plotësisht fjalitë tuaja. 100% falas

Hiqni plagjiaturën dhe krijoni përmbajtje unike në çdo shtypje të butonit

Heqja e plagjiaturës është shumë e ndryshme nga rishkruesit e tjerë dhe mjetet parafrazuese.

Mjet për heqjen e plagjiaturës

 1. Gjeneroni përmbajtje unike në çdo kohë
 2. 100% garanci për heqjen e plagjiaturës
 3. Pa pagesë 20 Numërimi
 4. Opsione të karaktereve të mëdha

Mjete të tjera rishkruesi/parafrazuesi

 1. Thjesht zëvendësoni fjalët me sinonime.
 2. Nuk ka garanci
 3. Vetëm 5 numërohen
 4. Opsioni më pak karaktere

Këtu janë disa udhëzime për të hequr plagjiaturën nga detyrat, esetë dhe artikujt!

 1. Përdorni mjetin falas për heqjen e plagjiaturës dhe hiqni plagjiaturën nga teksti juajKëtu është lidhja me mjetin falas për heqjen e plagjiaturës
 2. Shto Citime
 3. Shto citime

Demo për të hequr plagjiaturën nga çdo përmbajtje duke përdorur mjetin falas për heqjen e plagjiaturës

Si ndikon plagjiatura tek akademikët?

Universitete të ndryshme kanë ligje të ndryshme. Por në Kolegjet dhe Universitetet e SHBA-së kanë rregulla strikte kundër plagjiaturës. Dënimi për mashtrim ose plagjiaturë mund të variojë nga marrja e një note dështimi, deri te pezullimi apo edhe largimi nga shkolla/kolegji. Dënimi minimal në MIT është pezullimi ose përjashtimi nga instituti. Por ju mund ta hiqni lehtësisht plagjiaturën duke përdorur mjetin falas për heqjen e plagjiaturës

Këtu është lidhja me mjetin falas për heqjen e plagjiaturës

Si ndikon plagjiatura në SEO?

Nëse Google gjen plagjiaturë në përmbajtjen tuaj, ai do të çrregullojë plotësisht faqen tuaj të internetit dhe do ta bëjë më të vështirë për të tjerët që të gjejnë faqen tuaj të internetit. E njëjta gjë vlen edhe për motorët e tjerë të kërkimit dhe gjithashtu platformën youtube. Por ju mund ta hiqni atë duke përdorur mjetin falas për heqjen e plagjiaturës

Këtu është lidhja me mjetin falas për heqjen e plagjiaturës

Mjeti ynë Falas është alternativa më e mirë ndaj mjeteve premium të parafrazimit ose rishkrimit

Falas Paraphraser .io

Alternativë falas Paraphraser .io

Falas JasperAi

Alternativë falas Jasper

Falas Spinbot

Alternativë falas Spinbot

Falas Smodin Rishkrues

Alternativa falas e rishkrimit smodin

Falas Quillbot

Alternativë falas Quillbot

Faqe të ngjashme

Përdorni raste të heqjes së plagjiaturës

Hiqni plagjiaturën nga librat

Hiqni plagjiaturën nga artikujt

Hiqni plagjiaturën nga postimet e mediave sociale

Hiqni plagjiaturën nga detyrat e shtëpisë

Hiqni plagjiaturën nga esetë

Hiqni plagjiaturën nga faqet e internetit

Hiqni plagjiaturën nga paragrafët

Hiqni plagjiaturën nga teksti

Hiqni plagjiaturën nga fjalitë

Hiqni plagjiaturën nga mesazhet

Hiqni plagjiaturën nga shënimet

Hiqni plagjiaturën nga udhëzuesit

Hiqni plagjiaturën nga kapitujt

Hiqni plagjiaturën nga ekspertet

Hiqni plagjiaturën nga faqet e përmbajtjes

Hiqni plagjiaturën nga faqet e librave

Hiqni plagjiaturën nga thonjëzat

Largoni plagjiaturën nga idetë e vjetra

Hiqni plagjiaturën nga menutë

Hiqni plagjiaturën nga dokumentacioni

Hiqni plagjiaturën nga puna në shkollë

Hiqni plagjiaturën nga raportet

Hiqni plagjiaturën nga sllajdet e power point

Hiqni plagjiaturën nga dokumentet e Google

Hiqni plagjiaturën nga dokumentet e fjalëve

Hiqni plagjiaturën nga dokumentet

Hiqni plagjiaturën nga skedarët

Hiqni plagjiaturën nga faqet e internetit

Hiqni plagjiaturën nga prezantimet

Hiqni plagjiaturën nga emailet

Hiqni plagjiaturën nga skriptet

Hiqni plagjiaturën nga rezultati i rishkruesit

Hiqni plagjiaturën nga rezultati i parafrazimit

Hiqni plagjiaturën nga rezultati i rrotullimit të tekstit

Hiqni plagjiaturën nga librat shkollorë

Hiqni plagjiaturën nga raportet laboratorike

Hiqni plagjiaturën nga përmbajtja

Gjuhët e mbështetura

Mjeti për heqjen e plagjiaturës është i disponueshëm në 104 gjuhë

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës English

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Afrikaans

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Albanian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Amharic

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Arabic

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Armenian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Azerbaijani

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Basque

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Belarusian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Bengali

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Bosnian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Bulgarian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Catalan

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Cebuano

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Chichewa

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Chinese Simplified

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Chinese Traditional

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Corsican

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Croatian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Czech

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Danish

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Dutch

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Esperanto

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Estonian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Filipino

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Finnish

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës French

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Frisian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Galician

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Georgian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës German

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Greek

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Gujarati

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Haitian Creole

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Hausa

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Hawaiian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Hebrew

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Hindi

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Hmong

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Hungarian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Icelandic

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Igbo

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Indonesian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Irish

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Italian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Japanese

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Javanese

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Kannada

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Kazakh

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Khmer

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Korean

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Kurdish

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Kyrgyz

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Lao

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Latin

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Latvian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Lithuanian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Luxembourgish

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Macedonian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Malagasy

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Malay

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Malayalam

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Maltese

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Maori

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Marathi

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Mongolian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Myanmar

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Nepali

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Norwegian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Pashto

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Persian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Polish

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Portuguese

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Romanian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Russian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Samoan

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Scots Gaelic

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Serbian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Sesotho

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Shona

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Sindhi

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Sinhala

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Slovak

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Slovenian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Somali

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Spanish

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Sundanese

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Swahili

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Swedish

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Tajik

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Tamil

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Telugu

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Thai

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Turkish

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Ukrainian

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Urdu

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Uzbek

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Vietnamese

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Welsh

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Xhosa

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Yiddish

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Yoruba

Pa pagesë për heqjen e plagjiaturës Zulu

Mjetet

Konvertuesi i AI në njeriDetektor i përmbajtjes AI falasKontrollues falas i plagjiaturësHeqja e plagjiaturësMjet falas për parafrazimKontrolluesi i esesëShkrimtar i esesë i AI

Kompania

Contact UsAbout UsBlogjetPartner me Cudekai