Shtëpi

Aplikacionet

Rreth NeshNa kontaktoni

Çmimet

Kurseni kohë dhe shkruani me efikasitet

Kalo te planet komerciale dhe hyr në veçoritë tona të përparuara

Mujore

basic
$7 / muaj
$3.50 /muaj
50% off

Plani ynë bazë ofron funksionalitet thelbësor, duke ju dhënë akses në të gjitha veçoritë bazë duke përjashtuar aksesin në disa aplikacione të avancuara.


Më popullorja

pro
$15 / muaj
$7.50 /muaj
50% off

Plani ynë më popullor është ideal për individët që kërkojnë akses gjithëpërfshirës në të gjitha veçoritë tona, duke përfshirë aplikacionin e AI tekst-te-njeri.


Në trend tani

Me porosi
$37.5 / muaj
$18.75 /muaj
50% off

Krijo plan me porosi sipas kërkesave tuaja

Kreditë : 3k

Na kontaktoni për plane të mëtejshme më të mëdha


Nëse hasni ndonjë problem, kontaktoni emailin tonë të mbështetjes support@cudekai.com

FAQ të përgjithshme në lidhje me planet tona të çmimeve

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Mund të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes në support@cudekai.com dhe ata do t'ju ndihmojnë


Po ti mundesh


Po, ju mund ta përmirësoni ose ulni planin tuaj në çdo kohë. Thjesht shikoni planet tona të çmimeve dhe zgjidhni planin e ri që i përshtatet nevojave tuaja.


Jo, nuk kemi asnjë tarifë të fshehur ose tarifë shtesë. Çmimi që shihni në faqen tonë të çmimeve është transparent


Nëse i kaloni kufijtë e planit tuaj aktual, duhet të abonoheni në planet tona paraprake


Po, ju keni mundësinë të eksploroni detaje të mëtejshme në lidhje me politikën tonë të rimbursimit në faqen tonë të dedikuar të politikës së rimbursimit.


Mjetet

Konvertuesi i AI në njeriDetektor i përmbajtjes AI falasKontrollues falas i plagjiaturësHeqja e plagjiaturësMjet falas për parafrazimKontrolluesi i esesëShkrimtar i esesë i AI

Kompania

Contact UsAbout UsBlogjetPartner me Cudekai