Shtëpi

Aplikacionet

Rreth NeshNa kontaktoni

Përdorimi i një rishkruesi të paragrafëve të AI për të ripërdorur përmbajtjen e vjetër të blogut

Nevoja për përmbajtje të reja dhe të freskëta po rritet. Për këtë, është thelbësore të postoni bloge të reja në mënyrë që të arrini renditje të larta. Por këtu është këshilla për të kursyer kohë dhe për të krijuar përmbajtje të re. Ai po ripërdor përmbajtjen e vjetër të blogut me ndihmën e rishkrimit të paragrafit të AI të Cudekai. Ky mjet i inteligjencës artificiale përditëson informacionin dhe i jep çdo paragrafi një prekje më shumë kreativiteti. Në këtë artikull, Cudekai do të zbulojë se si një postim i vjetëruar në blog mund të shndërrohet në një të ri. 

Qëllimi pas ripërdorimit 

ai paragraf rewriter online rewriter ai paragraf rewriter pa pagesë ai rewriter

Le të zhytemi për të parë disa përfitime të rëndësishme që vijnë së bashku me këtë proces. 

Përfitimet e optimizimit të motorëve të kërkimit 

Motorët e kërkimit adhurojnë përmbajtje të freskëta dhe më të fundit. Ripërdorimi me përdorimin e këtij mjeti me vlerësim të lartë ndihmon në renditje. Ky aktivitet zhvillohet me shtimin e fjalëve kyçe të avancuara, informacioneve më të fundit dhe fakteve. Kjo do të çojë në shikueshmëri më të mirë dhe rritje të trafikut organik. Përmbajtja do të ketë më shumë gjasa të zbulohet nga lexuesit. 

Zgjatja e jetëgjatësisë së përmbajtjes me gjelbërim të përhershëm 

Përmbajtja me gjelbërim të përjetshëm është lloji i përmbajtjes që mbetet përgjithmonë me gjelbërim të përhershëm, që do të thotë gjithmonë në trend. E tëra çfarë duhet të bëjë shkrimtari është të shtojë fakte të reja dhe informacione të fundit dhe të bëjë ndryshime të vogla. Përmbajtja do të ketë një pamje të lëmuar në këtë mënyrë dhe do të përditësohet. Kjo maksimizon kthimin e investimit dhe vazhdon t'u japë vlerë lexuesve. 

Arritja e audiencave të reja 

Blogu i vjetër u postua dhe arriti sa më shumë audiencë. Tani, kur paragrafët përditësohen dhe riformohen përmes rishkruesi i AI, ata patjetër do të arrijnë audienca të reja. E tëra çfarë duhet të bëjë shkrimtari është të shtojë fjalë kyçe të rangut më të lartë. Shumë njerëz atje mund të mos e kenë lexuar blogun e vjetër. Por këtë herë, ata nuk duhet ta humbasin!  Përfitimi i të pasurit një audiencë të re do të thotë që blogu mund të arrijë lartësi të pakufizuara. 

Modifikim në cilësinë e përmbajtjes dhe zbatueshmërinë

Një qëllim tjetër pas ripërdorimit është modifikimi i cilësisë dhe zbatueshmërisë së përmbajtjes. Është thelbësore sepse premtimi i faqes së internetit për të ofruar informacionin më të fundit dhe të përditësuar duhet të mbahet. Postimet duhet të jenë të dobishme për lexuesit në një mënyrë ose në tjetrën. Kështu ata do të krijojnë besim në faqen e internetit dhe do të fitojnë besim. Ndërtimi i besimit midis audiencës është pjesa më themelore e çdo biznesi – qoftë e madhe apo e vogël.

Hapat për të ripërdorur përmbajtjen e vjetër të blogut me një rishkrues paragrafësh të AI

Pasi shkrimtarët e dinë pse kjo është e rëndësishme, ata duhet të shohin gjithashtu procesin se si ta bëjnë atë. 

Identifikimi i përmbajtjes që ka nevojë për ripërdorim 

Hapi më i rëndësishëm është të kuptoni përmbajtjen që duhet të ripërdoret. Filloni duke parë performancën e kaluar, postimin që u rendit dhe mori një shtrirje më të lartë dhe kishte potencial për SEO. Megjithëse, faktorë të tjerë që duhet të rishikohen janë pamjet e faqeve, lidhjet e pasme dhe metrikat e blogut. Mjete si Google Analytics do ta ndihmojnë personin t'i identifikojë të gjitha këto. 

Furnizoni përmbajtjen në rishkrimin e paragrafit të AI 

Pas procesit të identifikimit, përmbajtja duhet t'i jepet një rishkrues i AI. Sidoqoftë, Dikush duhet të kërkojë një mjet që përputhet me nevojat e tij, ka opsione personalizimi, çmime të arsyeshme dhe është i lehtë për t'u përdorur. Megjithatë, një mjet i tillë është Mjeti gjenerues i AI për të gjeneruar postime të pastra dhe me cilësi të lartë në blog. 

Rishiko dhe modifiko përmbajtjen e krijuar nga AI

Pa dyshim, një person nuk mund t'i besojë kurrë asnjë mjeti të AI. 

Këto mjete mësohen të punojnë në një mënyrë specifike me udhëzimet që i shtohen softuerit. Prandaj, kur bëhet fjalë për rishikimin e blogut, është thelbësore të kontrolloni nëse përmbajtja është mjaft e qartë apo jo. Edhe pse, duhet të jetë gjithashtu konsistente. Në rast se diçka duket krejtësisht e çuditshme ose e papërshtatshme, rishkruajeni atë me përmbajtje përkatëse. Blogu do të arrijë lartësi të ndryshme në këtë mënyrë. 

Mënyra premtuese për përdorimin e një rishkruesi të paragrafëve të AI

Këtu janë disa mënyra premtuese për të ripërdorur përmbajtjen e vjetër përmes një rishkrimtari të AI. 

  1. Përmbajtja duhet të jetë plotësisht autentike. Nuk duhet të përmbajë asnjë lloj plagjiature. Megjithatë, pas gjithë procesit, kontrolloni për plagjiaturë. Përmbajtja duhet të ketë rezultat zero plagjiaturë dhe duhet të shkruhet në mënyrë unike. Mendimet dhe perspektivat origjinale duhet të përfshihen në blog. 
  1. Përmbajtja e AI duhet të jetë e balancuar me krijimtarinë njerëzore. Megjithatë, prekja njerëzore është shumë thelbësore. Kjo e bën përmbajtjen të duket më tërheqëse dhe e qëllimshme. Duhet shtuar histori personale, opinione dhe emocione. 
  1. Mbaje zërin e markës konsistente. Megjithatë, çdo markë ka zërin dhe stilin e saj. Përmbajtja e krijuar nga mjetet e inteligjencës artificiale duhet të përdorë një zë që marka e ka krijuar tashmë dhe e ka përdorur në të gjitha blogjet e shkruara. 

Rreshti i fundit

Përdorimi i një rishkruesi të paragrafit të AI është një fitore e madhe kur bëhet fjalë për ripërdorimin e blogjeve të vjetra. Sidoqoftë, paragrafët e rinj krijohen me shtimin e fjalëve dhe frazave të reja. Fjalët e vjetra, të mërzitshme zëvendësohen me sinonime të reja. Kështu bëhet ripërdorimi. Por ka gjithmonë nevojë për kreativitet njerëzor dhe një majë emocionesh. 

Mjetet

Konvertuesi i AI në njeriDetektor i përmbajtjes AI falasKontrollues falas i plagjiaturësHeqja e plagjiaturësMjet falas për parafrazimKontrolluesi i esesëShkrimtar i esesë i AI

Kompania

Contact UsAbout UsBlogjetPartner me Cudekai